top of page

Over Lekker & Zoet

Lekker & Zoet is een leverancier van originele food-gifting concepten voor retail, recreatie en out of home. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan o.a. zoetwaren, chocolade en cadeaupakketten in een originele verpakking.

 

Onder onze klanten bevinden zich supermarkten, drogisterijen, cadeauwinkels, vakantieparken en VVV/TIP kantoren. Daarnaast leveren wij aan de zakelijke markt en verenigingen producten zoals bedankjes, relatiegeschenken en kerstpakketten.

 

Retail:

Onze assortimenten zijn een originele aanvulling op het gebruikelijke aanbod. De nadruk ligt op het leveren van zoetwaren in een onderscheidende verpakking. Naast onze vaste cadeauthema’s leveren wij ook producten rondom valentijn, moederdag, vaderdag, geslaagd, etc. Bovendien hebben we een ruim regionaal aanbod, waarin we ook de mogelijkheid geven van een opdruk met plaatsnaam.

 

Relatiegeschenken:

Aan de zakelijke markt leveren wij relatiegeschenken zoals bedankjes, cadeaus en de allerlekkerste kerstpakketten. Wij kunnen ontzorgen door uw project uit handen te nemen. Personaliseer je relatiegeschenk of kerstpakket met bedrijfslogo en/of de naam van je medewerkers, leden of vrijwilligers.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op.

 

Distributie & bestellen:

De distributie van ons assortiment vindt plaats vanuit ons magazijn in Hoogeveen.

Wederverkopers kunnen eenvoudig bestellen via ons online bestelsysteem, maar ook per telefoon of email. Benieuwd wat we voor u bedrijf, organisatie of instelling kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

webwie.jpg
zoom in1.jpg
pannenkoek pop out.jpg
fijne feestdagen schuin.jpg
bottom of page